Омбудсман на Република България - Омбудсманът Мая Манолова ще се срещне утре в Димитровград с протестиращи срещу застрояването в парк „Вапцаров“

Омбудсманът Мая Манолова с гореща телефонна линия за потърпевшите от фалита на ЗК „Олимпик“

Омбудсманът Мая Манолова изпрати препоръка до Комисията за финансов надзор /КНФ/ и Главна дирекция „Национална полиция“ /ГДНП/ към МВР да предприемат незабавни действия по казуса на близо 250 000 български граждани, чиито автомобили остават без задължителната застраховка „Гражданска отговорност“, заради фалита на кипърската застрахователна компания „Олимпик“.

виж повече >

Новини

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Добави във Facebook

Омбудсманът Мая Манолова ще се срещне утре в Димитровград с протестиращи срещу застрояването в парк „Вапцаров“

Омбудсманът Мая Манолова ще се срещне утре в Димитровград с протестиращи срещу застрояването в парк „Вапцаров“
7 август 2018 г.       

Омбудсманът Мая Манолова ще се срещне утре, 8 август 2018 г., в 11.00 часа пред Община Димитровград с протестиращи граждани, които я сезираха срещу застрояването в парк „Никола Вапцаров“.

             Те са против решението на Общински съвет - Димитровград от м. юни 2018 г. за откриване на процедура за изработване на Подробен устройствен план за регулация и застрояване на 15 дка от парка. Хората искат да не се променя предназначението на горската територия за изграждане на жилищни сгради.

              Инициативен комитет вече е внесъл подписка, разписана от над 2 600 граждани, в която настояват местната власт да преразгледа решението си и да се съобрази с волята на димитровградчани.