Омбудсманът Мая Манолова и „златните момичета“ от ансамбъла по художествена гимнастика ще дарят топла храна на бедни хора

На 17 декември 2018 г., понеделник, „златните момичета“ от националния ансамбъл по художествена гимнастика, заедно с омбудсмана Мая Манолова ще открият от 11.30 часа в двора на православен храм „Св. Св. Кирил и Методий“ /ул. „Георг Вашингтон“ № 47, на Женския пазар/ социална кухня „Не хаби – дари“.

виж повече >

Новини

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Добави във Facebook

Омбудсманът Мая Манолова ще се срещне утре в Димитровград с протестиращи срещу застрояването в парк „Вапцаров“

Омбудсманът Мая Манолова ще се срещне утре в Димитровград с протестиращи срещу застрояването в парк „Вапцаров“
7 август 2018 г.       

Омбудсманът Мая Манолова ще се срещне утре, 8 август 2018 г., в 11.00 часа пред Община Димитровград с протестиращи граждани, които я сезираха срещу застрояването в парк „Никола Вапцаров“.

             Те са против решението на Общински съвет - Димитровград от м. юни 2018 г. за откриване на процедура за изработване на Подробен устройствен план за регулация и застрояване на 15 дка от парка. Хората искат да не се променя предназначението на горската територия за изграждане на жилищни сгради.

              Инициативен комитет вече е внесъл подписка, разписана от над 2 600 граждани, в която настояват местната власт да преразгледа решението си и да се съобрази с волята на димитровградчани.