След среща при омбудсмана Мая Манолова: Агенцията по вписванията и адвокати от Фейсбук общността най-после ще работят заедно за гражданите

След среща организирана от омбудсмана Мая Манолова в институцията, поискана от адвокати от Фейсбук общността на българските адвокати /ФОБА/, с Министерството на правосъдието и Агенцията по вписванията за проблеми, свързани с работата на Търговския регистър, стана ясно, че: до края на годината ще бъде готов новият сайт на Търговския регистър, което чувствително ще оптимизира и улесни достъпа на адвокати и граждани; на тестването на новия портал бяха поканени адвокатите от ФОБА, така че на място да се вземат предвид евентуални слабости при работа с него.

виж повече >

Новини

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Добави във Facebook

Омбудсманът Мая Манолова при пенсионери от 3 столични клуба с хранителни пакети от „Великден за всеки“

Омбудсманът Мая Манолова при пенсионери от 3 столични клуба с хранителни пакети от „Великден за всеки“
22 април 2019 г.

Утре, 23 април 2019 г., омбудсманът Мая Манолова ще зарадва пенсионери от три столични клуба с хранителни пакети, събрани от Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“.


 График за раздаването на пакетите:10.00 часа – Пенсионерски клуб в подлеза на гара „Подуяне“ – 170 пакета;14.00 часа – Пенсионерски клуб в ж.к. „Люлин“, трафопост до бл. 427 – 60 пакета;15.30 часа – Пенсионерски клуб в ж.к. „Св. Троица“, бл. 297 – 100 пакета.


          Традиционно Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“ се реализира под патронажа на омбудсмана Мая Манолова за четвърта поредна година с цел да подпомогне трапезата на възрастните хора за един от най-светлите християнски празници – Великден.


В три последователни уикенда доброволци от цялата страна участваха в акция „Купи и сподели“ за събиране на трайни хранителни продукти в 44 магазина в 14 града на България. Клиентите на търговските вериги имаха възможността да подкрепят инициативата като купят продукти за възрастните хора, които да дарят в количките, брандирани с логото на кампанията.


 „Великден за всеки“ набира и финансови средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Български Червен кръст:
        IBAN: BG53UNCR70001522802795


        Банков код: UNCRBGSF


        Или със SMS 1255 -  на стойност 1 лев, освободен от ДДС


        Чрез on-line дарения от България и чужбина на сайта на БЧК –


        www.redcross.bg